Okategoriserad

Hur vi och de flesta andra är inte är helt opartiska1 min read

Vi vill gärna vara transparenta. Därför ska du alltid vara källkritisk.

Artikel information

< 1 min lästid

Avatar för Redaktion

Senast uppdaterad
3 mars, 2022

Hur vi och de flesta andra är inte är helt opartiska1 min read

All information som visas på denna hemsida är baserad på riktig fakta. Information så som upptid och hastighet är skriven så som den var då vi testade webbhotellet.

Du kan själv se informationen

Det är viktigt att alltid vara kritisk till andras åsikter därför rekommenderar jag att du själv kollar igenom alla de alternativ vi har listat och gör en bedömning. Vi har alla våran egen vinkling.

Vissa webbhotell vi har testat har inte köps, utan istället har vi blivit erbjudna ett gratis konto för att kunna få reda på information som hastighet och upptid.

I vilket fall som helst tycker jag att vi är betydligt mycket mer seriösa än de flesta toppsidor som använder sig av affiliate program. Dessa sidor listar sedan de som betalar mest provision högst upp. Det gör inte vi. Men vi har goda kontakter med både HostUp och Egensajt. Vi bloggar till exempel på Egensajts blogg och de har även ett konto här på våran blogg. Både Jag och HostUp ägare pratar med varandra på Discord och spelar spel tillsammans.

Jag hoppas i vilket fall som helst att den informationen vi tillhandahåller har hjälp dig. Så vitt jag vet finns det inte någon annan jämförelse sida som göra detta! Jag hoppas att du har en fortsatt bra dag och självklart önskar jag dig allt det bästa med din hemsida 🙂

Tveka inte heller att kontakta oss om du har några frågor, förbättringsförslag, eller helt enkelt kanske vill skriva ett inlägg och dela med dig med webbhotell info.

Webbhotell Info